Gla'Saken

on 20 desember 2017

Guttene som aldri slutter å overraske

Det var under et spillermøte i høst det ble tatt opp.

"Vi har det jo som et punkt i klubbens vedtekter at vi skal gjøre minst en "Gla'Sak" i året," ble det sagt. "Hva med å samle inn penger til Barneavdelingen på Kalnes?"

For meg som styreleder så blir jeg stolt. Stolt over å være leder av en såpass reflektert spillergruppe. En spillergruppe som vet hvor privilegerte dem er som får lov til å drive med sporten dem elsker mest her i verden. Selv på vårt nivå. Som sagt, vi trener jo tross alt bare to ganger i uken og spiller eks antall treningskamper i løpet av sesongen. Og krydrer den med en utenlands turnering en til to ganger i året. Det skal også sies at ingen av guttene får betalt for dette, dem betaler jo faktisk store summer for å være med på dette. Og når dem da i tillegg viser såpass med empati så gjør det noe med en leder.

Uansett....

Mandag 18/12 møtte styret i Icehawks opp på barne- og ungdomsavdelingen på Sykehuset Østfold Kalnes med en sjekk på 10.000 kroner. Vi er utrolig stolte av guttene i klubben som er villig til å gi fra sin egen lommebok, så sykehuset har mulighet til å lyse opp en ellers så trist hverdag for disse barna. At vi kan være med å bidra til en bedre hverdag, i en ellers så travel verden gjør noe med en. Spesielt så tett oppunder julen. Det betyr utrolig mye for oss som en liten ishockeyklubb at våre spillere bryr seg. Det viser jo bare at guttene har hjertet og hodet på rett plass. 

(Tusen takk til Nora, som har skrevet sjekken vår)

 

Fra alle oss i Sarpsborg Icehawks, God Jul og Godt Nytt år!