Takk for i år!

on 03 april 2017
Sarpsborg Icehawks

Takk for i år! Eller sesongen burde det ha stått.

 

 

 

lørdag 1 april holdt Sarpsborg Icehawks sin årlige avslutning. Guttene i klubben var samlet til fest. Men først skulle årets "Icehawks All-Star Competition" gjennomføres.

 


Ludde og Mathisen ble valgt som lagkapteiner for vært sitt lag, og måtte velge sine disipler til kamp. Dette skulle bli spennende. 2 gode spiller fikk velge sine egne menn.Men Mathisen som har 10 år mer livserfaring valgte klokest, og ikke minst selveste GM, Kaptein, Styreleder og altmuligmann Dan-Joakim Nielsen på sitt lag. Han er langt ifra den beste spilleren i klubben, men av en eller merkelig grunn er han alltid på vinnerlaget. Og det var han selvfølgelig denne gangen også. Kampen ble gjennomført på 2x20 min og det oransje laget til Mathisen gikk seirende ut av duellen, og det endte sånn cirka 12-8 i de oransjes favør. 

 

 

 

Etter kampen var ferdig, var det på tide med noen individuelle konkurranser og først ut var straffekonkurransen. Etter 5 runder med straffer stod det mellom Joakim Helstrand og Thomas Mathisen, samt en litt overkant sliten Ronny Nilsen i mål. Joakim var første mann ut, men hadde ikke kylan på plass og endte med å bomme sin straffe. Igjen stod Mathisen alene og kunne avgjøre dette i sin favør, og han gjorde ingen feil da han dro ut keeper og la pucken i åpent mål. Thomas Mathisen hadde vunnet årets straffeslagskonkurranse!

 

 

Thomas var strålende fornøyd med premien

 

 

I kveldens andre konkurranse så var det raskeste spiller som skulle kåres, men etter at vi så hvem som vant så ble det bestemt at vi velger å legge lokk på dette.

 

Kveldens 3 og siste individuelle konkurranse var det "sniping" som stod på tur. Etter en tøff kvalifiseringsrunde så stod det faktisk kun 2 stk igjen, evig-unge Lars Stang og dartkongen Jørgen Bakke. I finalen så fikk gutten 3 pucker hver som skulle plasser i vinkelen. Målet ble dekket av den Tsjekkiske målvakten, "Plato Plastisjekk" og han har alltid ledig plass i vinklene. Lars Stang var første mann ut, men fikk nerver og alt gikk på tverke, 3 pucker og ingen treff. Dermed lå alt presset på gutten som fikk barnevakt til bikkja denne kvelden, nemlig Jørgen Bakke. Bakke var den kaldeste i ungdomshallen den kvelden og etter ryktene faktisk kaldere enn isen selv. Smilende og med blikket på sjefen sjøl satte Jørgen inn to pucker helt uberørt. Den siste var også ganske nærme, men Close but no sigar der altså...


Jørgen var også fornøyd med premien, mens Thomas lurte på om noen kunne fortelle han hva som stod.


Vi avholdt også vårt årsmøte denne kvelden, og kort fortalt så ønsket vi det nye styret velkommen. Bestående av Dan-Joakim Nielsen, Tom Erik Lien, Cato Falkensten, Jesper Thomasrud Hansen, Martin Ludvigsen og Thomas Mathisen. Vi informerte også om hvem som satt i valgkomiteen, som er Lars Hammarlind og Svein Brevik.


Nyvalgte styremedlem Jesper Thomasrud Hansen ville markere seg med en gang og hadde laget en egen pris for kvelden. Som tidligere nevnt i sniper konkurransen så var også Lars Stang med der. Og for dere som kjenner Lars Stang, så er nok dere like overrasket som oss. Lars skyter ALDRI, og når vi sier aldri, så mener vi ALDRI. Så at Lars var i finalen var egentlig ganske spesielt. For ikke nok med at Lars ALDRI skyter, han sentrer jaggu heller ikke. Så Jesper hadde derfor tatt med en egen premie til årets altså ikke assistkonge, nemlig Lars Stang.


Her sitter Lars med premien, som var en kølle med fastskrudd puck!

 

 

Sist men ikke minst, så måtte vi gratulere den utslitte keeperen vår Ronny Nilsen, med årets beste fremmøte. Ronny er en trofast sliter og har vel kun hatt 3-4 treninger han ikke har møtt opp på denne sesongen. Så smilet var bredt når Dan-Joakim hadde en premie til han også.


Ikke nok med at Ronny fikk premie, så klarte Patrick i mellom alle selfiene og komme med på dette bildet også! Hei Olga...

 

 

Dette var jo den aller siste gangen denne sesongen at alle var samlet, så vi hadde kjøpt inn pizza og brus til alle sammen. Det var knall stemning og til slutt så reiste vi alle fornøyde hjem.
Til slutt så ønsker vi i styret og takk alle sponsorer og samarbeidspartnere for sesongen 2016/17

 

Vi ses igjen neste sesong alle sammen!

 

 

 

NB!

Ja vel da, så skal vi fortell hvem som ble kåret til årets raskeste på Sarpsborg Icehawks.
Men først skal vi fortelle om hvordan det foregikk...
Dere husker at Ludde og Mathisen valgte hvert sitt lag, svart og oransje. Ettersom vi var 20 utespillere denne kvelden, så gjorde det at det ble 10 par. Mann mot mann, svart mot oransje. vi startet på rød, men på hver vår side av rinken og gikk i samme retning en hel runde.

Dette gjorde vi helt til det til slutt stod igjen 1 par. Og vinneren av konkurransen er:


Jesper Thomasrud Hansen

God natt!